RahaVelhon tiimi

Alla voit tutustua tarkemmin RahaVelhon tarkoitukseen ja ihmisiin tämän sivuston takana. 

Mikä RahaVelho?

RahaVelho on sivu, jonka tarkoituksena on opettaa oman talouden hallintaa jokaiselle. Tämä tarkoittaa kaikkea budjetoinnista ja pienistä säästövinkeistä aina sijoittamiseen asti.

Internet on pullollaan erilaista tietoa raha-asioista ja aina se ei ole ajantasaista ja joskus jopa tarkoituksella harhaanjohtavaa. Sitä varten loimme RahaVelhon, jonka tarkoituksena on tarjota luotettavaa tietoa kaikille, jotka sitä tarvitsevat.

Kohderyhmänä sivuillamme on etenkin opiskelijat ja muut nuoret, joilla ei vielä välttämättä ole kaikkia taloustaitoja hallussa.

Mitä RahaVelho tarjoaa?

Onko sinulle sijoittamisen termit vielä hieman epäselviä? Entä tuntuuko siltä, että koko ajan pitää venyttää penniä? Älä huoli, olet tullut juuri oikeaan paikkaan!

RahaVelhon ideana on auttaa nuoria pääsemään sijoittamisen alkuun ja tarjota vinkkejä myös hieman kokeneemmille konkareille. 

RahaVelhon ”tuotteena” ovat laadukkaat artikkelit ja oppaat.

Oppaat on suunnattu pääosin aloittelijoille ja ne rakentavat kestävän pohjan jatkaa opiskelua aiheeseen liittyen.  

Artikkeleiden tarkoituksena on toimia vastauksina joihinkin teitä lukijoita tai meitä joskus askarruttaneisiin kysymyksiin.

Tiimi

Arttu

Moikka! 

Olen Arttu, Tampereella asuva tuotantotalouden opiskelija, jolle raha-asiat ovat aina olleet lähellä sydäntä. Seuraan aktiivisesti markkinoita ja sijoittamisesta on kokemusta jo useamman vuoden ajalta. Sijoittamisessa minua kiinnostaa etenkin varallisuuden tuoma vapaus.

Pidän opettamista parhaana tapana oppia ja sen vuoksi pidän erityisesti sivuilla olevien artikkeleiden ja oppaiden kirjoittamisesta. 

Silloin kun en ole kirjoittamassa artikkeleita, tykkään ohjelmoida ja harrastaa Taekwondoa. 

Akseli

Hei nimeni on Akseli ja opiskelen tuotantotaloutta täällä Tampereella. 

Olen aina ollut kiinnostunut sijoittamisesta ja ensimmäiset osakkeeni ostinkin jo 16-vuotiaana. Kiinnostus sijoittamista kohtaa ei ole kadonnut mihinkään, vaan se on kulkenut mukana tähän päivään saakka.

Harrastan jääkiekkoa ja sen lisäksi tykkään pelata kaikenlaisia pallopelejä vapaa-ajallani.

Elias

Hellou!

Olen Elias ja päätoimisesti opiskelen tuotantotaloutta Tampereella ja sijoittamiseen olen tutustunut tarkemmin vuonna 2020, jolloin olen aloittanut aihepiirin opiskelun ja osaamiseni kartuttamisen.

Alunperin kiinnostuin sijoittamisesta osana yhteiskunnan varallisuuden allokointia ja sen ominaisuutena palkita yhteiskuntaa edistäviä keksintöjä, tuotteita ja palveluita. Tämän pohjalta minulle on kuitenkin kehittynyt myös vahva halu kehittyä omassa tarinassani sijoittajana, tuoda vakautta omaan taloudelliseen elämääni sekä mahdollisuuden oman elintason kehittämisestä. Haluan myös erityisesti edistää kaikkien sijoittamisesta kiinnostuneiden tavoitetta varallisuuden kannalta paremmasta tulevaisuudesta, sillä sijoittamisen tuomien hyötyjen nauttiminen on mukavampaa yhdessä! 

Muuta vapaa-aikaani hallitsee vielä toistaiseksi aktiivinen opiskelijaelämä, epäsäännöllinen urheilu sekä kaikki mahdolliset mielenkiintoiset ”dokumentit” tai muuten mielenkiintoista tietoa tuovat youtube-videot.

Pinja

Heissan!

Olen Pinja ja asustelen Tampereella, mutta pojista poiketen opiskelen materiaalitekniikkaa. Säästäminen, kulujen minimoiminen sekä oman talouden hallinta ovat olleet kiinnostukseni kohteena jo pitkään.

RahaVelho sivustolla vastaan visuaalisesta puolesta sekä somesta.

Vapaa-aikaani kulutan podcastien parissa, valokuvaten sekä koiran kanssa leikkien.

Yhteystiedot

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse:

Vaihtoehtoisesti voit laittaa meille viestiä myös somessa:

Sijoittaminen ei ole ainoastaan rikkaille

Oletko kuullut sijoittamisesta, mutta ajatellut sen olevan vaan rikkaiden ja hyvätuloisten juttuja?

Mitä jos kertoisin, että kuka tahansa voi sijoittaa, kunhan saa ensin vähän ohjeistusta. 

Opi mitä sijoittaminen vaatii ja kuinka aloittaa oman talouden johtaminen painamalla alta.